Verzorgingsproducten

Wij verkopen verzorgingsproducten van professionele merken

U straalt van binnen maar uw huid helpt niet altijd mee om dat ook aan anderen te laten zien? U bent op zoek naar middelen om uw huid een extra boost te geven? We kunnen het verouderingsproces helaas niet stopzetten, maar met de juiste huidverzorging is het wel mogelijk om je huid zo lang mogelijk in topconditie te houden. De conditie van je huid is afhankelijk van erfelijke factoren, voeding en levensstijl. Als je van jongs af aan je huid zorgvuldig reinigt en verzorgt, helpt dat goed tegen tekenen van vroegtijdige veroudering. Een goede huidverzorging is daarom belangrijk!

Een stralende huid begint bij de basis. Verzorg uw huid met de allernieuwste topproducten en trakteer uzelf op een stukje wellness voor thuis. Wij hebben verzorgingsproducten voor het gezicht maar ook voor uw handen, voeten en de rest van uw lichaam. Heeft u advies nodig over hoe u uw huid het beste verzorgt? Vraag het ons. Wij staan klaar u te helpen!

Verwen uzelf met de beste verzorgingsproducten

Een jonge, stralende huid, dat willen we allemaal, toch? Door de juiste producten voor uw huidtype aan te schaffen, verzorgt u uw huid op een optimale manier. Het resultaat? Een prachtige huid! Maskers, serums, dag- en nachtcrèmes, scrubs en lotions; voor iedere huid hebben wij het geschikte product.

Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste product. U vindt bij ons bekende verzorgingsproducten van:

  • Sothys
  • Vichy
  • Biodermal
  • Zarqa
  • Nivea
  • L’Oreal
  • Eucerin
  • Sebamed
  • en nog veel meer!

sothysSothys gezichtsverzorging (alleenrecht):

Viane is als enige in Sluis verkooppunt van het schoonheidsproduct Sothys. Sothys wordt gebruikt in diverse gerenommeerde schoonheidssalons. Voor de verzorging van uw gezicht behoort Sothys tot één van de beste. Sothys levert uitstekende resultaten als het gaat om producten die het verouderingsproces tegengaan.
Ook heeft Sothys voor elk huidtype het juiste product, wat zorgt voor een optimale verzorging van uw huid. Kom langs voor een goed en persoonlijk advies!

 

Bestel uw verzorgingsproducten eenvoudig online

Wilt u uw verzorgingsproducten graag online bestellen. Dit kan bij ons eenvoudig door gebruik te maken van ons bestelformulier. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, verwerken wij deze dezelfde dag. Plaatst u een bestelling boven de €100,-? Dan rekenen wij geen verzendkosten.

Heeft u vragen over bepaalde verzorgingsproducten of andere producten, stel uw vraag via de contactbutton, bel naar +31 117 461702 of kom gewoon gezellig even langs in onze winkel aan de Kaai in Sluis.

 
 

verzorgingsproducten viane sluis